Om oss

Planering

Vi har lång erfarenhet av projekt i alla storlekar och kan därför hjälpa till med kundorienterade lösningar. Vi hjälper dig att välja rätt områdesskydd och grindar som din villa eller industri behöver.

Material

Vi tillhandahåller produkter som är alltid av högsta möjliga kvaliteten. Materialet ska uppfylla kundens förväntningar men framförallt behov och krav som ställs. Familjeföretag med proffskvalite som kunder starkt litar på.

Montage

Vi på Saeptum åtar oss projekt i alla storlekar därav vår motto "Ingen uppgift är för stor eller för liten". Våra medarbetare utbildas kontinuerligt för att kunna klara av kraven som ställs på arbetsplatsen. Vi är anslutna till ID06 och kollektivavtal.

Om oss

Saeptum är ett familjeföretag stationerat mellan Södertälje och Nykvarn. Vi säljer, monterar och levererar områdesskydd och grindar till företag och privatpersoner. Vi är vana att arbeta och samarbeta i alla situationer då vi gör allt från stora till små jobb. Med noggrant samt hårt arbete men framförallt skickliga medarbetare kan du som kund känna dig trygg när du anställer oss till uppdrag. Allt tack vare förtroendet från våra kunder, som har gett oss möjligheten att kunna samla på oss den långa erfarenheten som vi har idag.

Kontakta oss

Adress
Hanstavik 23, 15152, Södertälje